Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

La piscina municipal coberta obre demà les seves portes

Caldrà reservar cita prèvia i respectar les condicions d’higiene i seguretat


La piscina municipal coberta obre demà les seves portes

Demà divendres 12 obre les portes la piscina municipal coberta. Després que l’equipament es tanqués a les persones usuàries a causa de la pandèmia de la Covid-19, avui reprèn la seva activitat però amb diversos condicionants.
D’una banda, caldrà mantenir les normes d’higiene i seguretat i la limitació del 30% de l’aforament. Per aquest motiu, per poder-hi accedir caldrà reservar cita prèvia a la recepció del centre, preferiblement per correu electrònic a cemsantquirze@ferrovial.com, o bé trucant al 93 721 39 75 (indicant NOM i COGNOMS,  i el dia i hora a què es vol accedir).
De l’altra, i pel que fa a les reserves, aquestes seran només d’un carril per persona i la durada serà d’1 hora des de l’accés a la sortida.  Es podrà nedar a la piscina gran o a la piscina petita i només una persona per carril.  Cal remarcar també que es podrà reservar un màxim de 2 hores setmanals. En el cas, de voler accedir més de 2 vegades per setmana, s’haurà de trucar el mateix dia i reservar si hi ha cites lliures. L’accés serà per a majors de 12 anys (caldrà autorització paterna fins als 14 anys).
 

A continuació detallem la resta de mesures a seguir:
•    Per accedir a la instal·lació caldrà esperar el torn a la zona delimitada i fins que el personal de INACUA ho indiqui,  s’haurà de passar per les catifes desinfectants i netejar-se les mans amb hidrogel. L’ús de mascareta és obligatori. També caldrà desinfectar el calçat a les catifes de mullat i assecat.
•    L’accés mitjançant empremta dactilar quedarà anul·lat. És imprescindible l’acreditació amb DNI, carnet de conduir o NIE.
•    No es podran utilitzar els vestidors d’abonats, les dutxes i els WC dels vestidors.
•    És important respectar en tot moment la distància mínima de seguretat, les senyalitzacions i les indicacions del personal INACUA. L’usuari o usuària que NO respecti ni compleixi les normes, serà expulsat del centre.

En el document relacionat en aquesta notícia trobareu els detalls de les mesures i directrius a seguir.