Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí s’imprimirà i distribuirà juntament amb el de l’abril, com a testimoni d’aquests mesos excepcionals


Ja és aquí el nou Informem!

Ja podeu consultar el nou Informem del mes de juny en format digital. El butlletí ja està disponible tant en el document relacionat en aquesta notícia com a la pàgina web. A finals de setmana es distribuirà a totes les cases, recuperant així la difusió habitual després que les darrers dues edicions la pandèmia obligués a suspendre el repartiment en format paper. La població rebrà les dues edicions, primer la de juny i després també la de l’abril, disposant així d’uns butlletins que recullen l’experiència del municipi davant d’aquesta pandèmia.

En aquest sentit, el nou butlletí recull el testimoni de les persones que, en primera línia, han treballat intensament per fer front a la crisi; professionals de diversos àmbits que expliquen com ho han gestionat i, el més important, què han après. Així mateix, també es fa ressò de les diferents mesures que l’Ajuntament ha dut a terme per pal·liar els efectes de la crisi: polítiques d’urgència que requerien solucions ràpides i eficaces. Finalment, la revista no deixa de banda l’oci i la cultura en línia, així com la gastronomia, per posar en valor el comerç i l’economia locals.
L’actualitat canviant i excepcional per a tothom ha generat uns butlletins que, sens dubte, esdevenen testimonis de la història del municipi, i són alhora fruit d’un esforç sense precedents per fer-los possible. Esperem que us agradin!