Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

El carrer del Pont de Los Rosales no serà accessible des de la C-1413

S’eliminarà el pas de vehicles des d’aquest punt, responent a una antiga demanda veïnal


El carrer del Pont de Los Rosales no serà accessible des de la C-1413

El carrer del Pont no serà accessible des de la carretera C-1413. Un projecte consensuat amb l’Associació de veïns i veïnes de Los Rosales vol resoldre de manera definitiva els problemes de seguretat que es presenten en aquest accés i per això s’eliminarà aquest pas de vehicles. Una actuació que començarà demà, i s’emmarca en el Pla d’asfaltats de carrers que està duent a terme l’Ajuntament. La iniciativa, però, no serà definitiva fins que la brigada dels Serveis Territorials de Carreteres de la Generalitat pugui venir a fer la senyalització de la carretera comarcal, que és de la seva competència. Segons han manifestat els tècnics de la Generalitat, l’actuació està prevista i es vindrà a fer tan aviat com sigui possible, tenint en compte l’endarreriment que ha comportat l’emergència sanitària.

Així, l’Ajuntament realitzarà l’asfaltat, a l’espera que la Generalitat pugui senyalitzar les modificacions perquè el barri pugui gaudir de la seguretat viària que reclama fa anys. 
Una altra de les zones afectades pels asfaltats aquesta setmana serà la cruïlla de l’av. d’Antoni Gaudí amb el carrer de Lleida. També s’hi actuarà al carrer de Moreneta, entre el carrer de Barcelona i l’avinguda de Pau Casals.
Una actuació global
Les actuacions d’asfaltat i pintura que des del passat 12 de maig està duent a terme l’Ajuntament a bona part dels carrers del municipi avancen segons el calendari previst. Les feines van poder reprendre’s a mitjans de maig i van començar a les Fonts. A continuació, han seguit a altres punts del poble. 
Aquesta setmana passada es van asfaltar trams del carrer de Castanyers, Joaquim Rodrigo i també de la ronda d’Arraona. Unes actuacions que van finalitzar divendres 12 amb l’asfaltat i pintura d’un tram del carrer de Bages amb av. d’Egara.
Cadascuna de les actuacions d'asfaltat i pintura comencen i acaben en un principi durant la mateixa jornada, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. D'aquesta manera, s’intenten reduir al màxim possible les afectacions. L’obra la duen a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 853.280,10 € IVA inclòs.