Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Tot preparat per a l’edició especial del Tasta SQV

Ja es poden consultar els diferents plats i menús dels establiments participants i realitzar comandes a www.tastasqvacasa.cat


Tot preparat per a l’edició especial del Tasta SQV

Aquest proper divendres 19 de juny comença el Tasta SQV 2020, una edició especial que s’allargarà fins al 24 de juny. Els restauradors i establiments participants faran propostes gastronòmiques que el públic podrà degustar a casa prèvia comanda en línia. A la pàgina web www.tastasqvacasa.cat es poden consultar ja els diferents menús i plats que han preparat els participants i fer directament la comanda indicant el dia i hora per passar a recollir-la al local o rebre-la a domicili.

 
Les propostes tenen un valor de 20€, però la ciutadania només en pagarà 10, donat que els altres 10 els assumirà l’Ajuntament per tal d'incentivar la demanda en un sector durament castigat per la pandèmia. Cada establiment disposarà d’un màxim de 150 menús subvencionats als quals es podrà gaudir per rigorós ordre de comanda.
 
Tasts virtuals de vins i cerveses
Tots els dies es faran propostes gastronòmiques excepte el 22 de juny, jornada que es destinarà exclusivament als tasts de vins i cerveses virtuals, iniciatives a les quals us podeu apuntar també mitjançant el web del Tasta. Les comandes del tast de vins i cerveses es podran fer fins divendres 19 de juny, per tal que es puguin portar a casa les ampolles dilluns.
 
Tast de novetats discogràfiques
A més, els dies 20, 22 i 23 de juny, hi haurà actuacions musicals en línia que es podran visionar a través dels canals Youtube i IGTV de l'Ajuntament. Els músics i agrupacions santquirzenques Gerard Aledo, Corcs i Alan Y Nadie presentaran les seves respectives novetats discogràfiques. Els vídeos es faran públics a partir de les 20 hores.