Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Continuen les actuacions d’asfaltats a l’av. de Pau Casals

La setmana vinent s’actuarà en diversos trams d’aquesta zona


Continuen les actuacions d’asfaltats a l’av. de Pau Casals

El proper dilluns 22 de juny continuen les obres d’asfaltats i pintura de carrers. Concretament, s’actuarà al carrer del Mig i un tram del carrer de Sabadell, entre el carrer de Barcelona i l’avinguda de Pau Casals. Aquesta actuació afectarà la circulació durant les obres.

L’endemà, 23 de juny, s’asfaltarà i pintura el tram de l’av. de Pau Casals entre el carrer de Sabadell i l’av d’Arraona. A continuació, el dia 25 les actuacions se centraran al carrer de Montsià.
Finalment, el dia 26 de juny s’asfaltarà el tram de l’av. d’Egara a l’alçada del carrer de Montsià. També, durant la mateixa jornada, es treballarà en el tram del carrer de Can Pallars.
Cal remarcar que es modificarà el sentit del carrer de Sabadell en el tram de Pau Casals i Barcelona, quedant en sentit únic de baixada, direcció c. de Barcelona. També es va una modificació a l’av. de Pau Casals, entre la rda. d’Arraona i Sabadell, canviant la configuració de l’estacionament. Actualment els cotxes aparquen en bateria i passaran a disposar-se en línia. Finalment, cal remarcar que el tram de l’av. de Pau Casals entre el c. de Francisco Rosales i c. de Sabadell serà de sentit únic de baixada, eliminant el sentit en direcció Francisco Rosales. En aquest punt es crearà un cordó d’aparcament.
En els documents relacionats en aquesta notícia trobareu el detall de les afectacions i els canvis de sentit.
Durant aquesta setmana s’ha pogut asfaltar la zona de la cruïlla de l’av. d’Antoni Gaudí amb el carrer de Lleida. 
Una altra de les zones afectades pels asfaltats aquesta setmana serà la cruïlla de l’av. d’Antoni Gaudí amb el carrer de Lleida. També s’hi actuarà al carrer de Moreneta, entre el carrer de Barcelona i l’avinguda de Pau Casals.
Les actuacions d’asfaltat i pintura que des del passat 12 de maig està duent a terme l’Ajuntament a bona part dels carrers del municipi avancen segons el calendari previst. Les feines van poder reprendre’s a mitjans de maig i van començar a les Fonts. A continuació, han seguit a altres punts com el Passeig de Can Barra, av. del Vallès i av. del Camp.  També s’hi ha actuat al tram de la plaça de la Bigorra i en trams d’aquesta zona, així com al c. de Romaní, Espígol i Boix. 
 
Cadascuna de les actuacions d'asfaltat i pintura comencen i acaben en un principi durant la mateixa jornada, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin. D'aquesta manera, s’intenten reduir al màxim possible les afectacions. L’obra la duen a terme tres empreses, adjudicades després d’un procés de licitació, per un import total de 853.280,10 € IVA inclòs.