Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Tret de sortida al Tasta des de casa

En aquests moments ja s’han fet més de 800 comandes en línia als establiments locals


Tret de sortida al Tasta des de casa

La gastronomia santquirzenca arriba avui a totes les cases de la mà del Tasta SQV. Des d’avui i fins al 24 de juny la ciutadania podrà gaudir d’aquesta edició especial en què restauradors i establiments participants fan propostes que el públic podrà degustar a casa prèvia comanda en línia. Recordem però, que donat l’èxit de comandes que en aquests moments arriben superen ja les 800 comandes, aquestes es tancaran amb 24 hores d’antelació, per fer una bona previsió, garantir el bon servei i evitar les aglomeracions. Així, els encàrrecs que es facin avui seran ja per al dia 21 de juny. Només alguns establiments acceptaran comandes fins a una hora abans de la recollida, ho trobareu indicat al costat del menú, al web on heu de fer l’encàrrec: www.tastasqvacasa.cat.

 
Recordem que les propostes tenen un valor de 20€, però la ciutadania només en pagarà 10, donat que els altres 10 els assumirà l’Ajuntament per tal d'incentivar la demanda en un sector durament castigat per la pandèmia. Cada establiment disposarà d’un màxim de 150 menús subvencionats als quals es podrà gaudir per rigorós ordre de comanda.
 
Tasts virtuals de vins i cerveses
Tots els dies es faran propostes gastronòmiques excepte el 22 de juny, jornada que es destinarà exclusivament als tasts de vins i cerveses virtuals, iniciatives a les quals us podeu apuntar també mitjançant el web del Tasta. Les comandes del tast de vins i cerveses es podran fer fins avui divendres 19 de juny, per tal que es puguin portar a casa les ampolles dilluns.
 
Tast de novetats discogràfiques
A més, els dies 20, 22 i 23 de juny, hi haurà actuacions musicals en línia que es podran visionar a través dels canals Youtube i IGTV de l'Ajuntament. Els músics i agrupacions santquirzenques Gerard Aledo, Corcs i Alan Y Nadie presentaran les seves respectives novetats discogràfiques. Els vídeos es faran públics a partir de les 20 hores.