Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

El grup “Corcs Drum & Organ” acompanya aquest vespre el Tasta a casa

Avui tindrà lloc el tast de vins i cerveses virtuals, en el marc d’una edició en línia amb molt bona acollida


El grup “Corcs Drum & Organ” acompanya aquest vespre el Tasta a casa

El grup inspirat en la música dels anys 60 i 70, “Corcs Drum & Organ” acompanyarà avui a partir de les 20 hores les persones que es connectin als canals de Youtube i d’IGTV del perfil d’Instagram de l’Ajuntament. Aquest duet sona amb potència i energia, com una banda sencera, fent servir tot el cos per aconseguir-ho. Oriol Cases i Joan Sobrevals porten un so fresc, enèrgic i molt ballable per fer gaudir santquirzencs i santquirzenques que decideixin gaudir d’ells en línia.

Demà serà el torn d’”Alan y Nadie”, un projecte personal del santquirzenc Àlex Pont. Després de créixer i viure moltes experiències amb AlQuadrat, va decidir començar una aventura en solitari i deixar anar la seva llibertat creativa més personal. El passat mes de febrer va publicar a les plataformes digitals el seu primer disc "Sonríe", amb 11 cançons molt personals amb un estil més pop rock del que ens té acostumats. Alan Y Nadie també te ganes de tornar als escenaris i donar al públic un directe més enèrgic. Els podreu gaudir a partir de les 20 hores.
 
La música acompanya aquesta edició especial del Tasta que està gaudint d’una molt bona acollida. En aquests moments ja s’han demanat 1.298 menús. Recordem que les comandes es poden fer al web www.tastasqvacasa.cat, indicant el dia i hora per passar a recollir-la al local o rebre-la a domicili. Fins al 24 de juny els restauradors i establiments participants fan propostes gastronòmiques excepte avui, 22 de juny, que es destina exclusivament al tasts de vins i cerveses virtuals. Les comandes d’avui es van fer divendres, perquè les persones interessades rebin avui les ampolles. Pel que fa als menús, avui encara es poden fer encàrrecs per dimecres 24 de juny.