Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L’Ajuntament commemora el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ amb una programació de curtmetratges en línia

Per poder veure els films cal enviar un correu electrònic que donarà accés a la plataforma on es projectaran les obres


L’Ajuntament commemora el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ amb una programació de curtmetratges en línia

L’Ajuntament de Sant Quirze commemora el 28 de juny, Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+, amb una programació de curtmetratges sota el nom: Lluites LGTBI. Les sessions tindran lloc els dies 26, 27 i 28 de juny.
Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat, com a màxim el 24 de juny. Les persones que l’enviïn rebran com a resposta un codi per accedir a la plataforma on es podran visualitzar les pel·lícules.
Els films que es podran veure tenen un missatge sensibilitzador, amb l’objectiu de visibilitzar la situació del col·lectiu LGTBI. Així, es podrà veure “Gay Power”. Es tracta d’una obra dirigida per Sharon Hayes i Kate Millet que recull una sèrie de reflexions en off que porten les vivències polítiques del moviment homosexual.
També es projectarà en línia “Nobody is perfect”, de Beatriz Pérez (fotografia adjunta en aquesta notícia). La directora explica de manera sincera els pensaments, vivències, pors i inseguretats de l’Àlex en el moment de prendre una decisió de vital importància, demostrant que trencar tabús comença pel coratge i l’acceptació d’un mateix.
Aquest passi de curtmetratges forma part de la Mostra Internacional de Dones, que té com a objectiu visibilitzar les creacions cinematogràfiques de les dones i que l’Ajuntament ofereix en línia a causa de la pandèmia de la Covid-19.