Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

La primera edició del Tasta a casa finalitza amb èxit

Més de 1.400 menús i 900 comandes constaten el bon funcionament d’aquest nou format forçat per la pandèmia


La primera edició del Tasta a casa finalitza amb èxit

El Tasta a casa ha finalitzat la seva primera edició amb molt bona acollida. En total, s’han demanat 1.415 menús, en el marc de 922 comandes. Això es trasllada també en què 392 famílies han participat d’aquesta proposta en què es podien demanar menús als diferents establiments participants, per anar a recollir-los al local o rebre’ls a casa. Cada establiment oferia fins a 150 menús per donar a conèixer la seva oferta gastronòmica.

 
El nou format, forçat per les circumstàncies provocades per la pandèmia de la Covid-19, ha deixat enrere la tradicional ubicació al carrer amb un degustacions tant en el marc d’un acte central a la rambla de Lluís Companys com  de vins i cerveses al celler de Can Barra i la Casa Vila Puig, per apostar per les degustacions a casa. I, tal i com constaten les dades, ha estat un èxit.
 
El Tasta des de casa ha estat acompanyat de música, també en línia, els dies 20, 22 i 23 de juny. Les visualitzacions de les tres propostes han estat molt elevades. Així, Gerard Aledo el van seguir 2.396 persones; Corcs el van visualitzar 1.663 i, finalment, Alan & Nadie, 1.245. En total, més de 5.300 visualitzacions que han gaudit d’aquestes novetats discogràfiques.