Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

L’Ajuntament posa en marxa vals d'ajut per a la dinamització del petit comerç al poble

La subvenció està valorada en 100.000 euros i s’orienta a col·lectius afectats per la crisi de la Covid-19


L’Ajuntament posa en marxa vals d'ajut per a la dinamització del petit comerç al poble

L’Ajuntament ha endegat una iniciativa pionera per dinamitzar el comerç local i donar suport a les persones afectades econòmicament per la crisi de la Covid-19. Es tracta de la posada en marxa, a partir de demà divendres 26 de juny, d’una ajuda que es traslladarà en un talonari de vals descompte per bescanviar a comerços adherits al municipi. Unes ajudes per un import total de 100.000 euros que s’emmarquen en les accions per fer front a les conseqüències derivades per la pandèmia i aprovades en el darrer Ple municipal ordinari.

El talonari està valorat en 100 euros, i compta amb diversos vals per imports diferents, bescanviables en els establiments de Sant Quirze del Vallès que s’adhereixin a aquesta iniciativa.
Les persones residents al municipi que compleixin els requisits establerts a les bases de la subvenció poden sol·licitar aquestes ajudes. Entre les condicions, cal complir:
 
  • Ser un nucli de convivència en risc de vulnerabilitat justificada socialment segons informe pertinent de seguiment dels Serveis Socials municipals.
  • Nucli de convivència que s’hagi vist afectat per 2 ERTO/ERO en cas de persones assalariades, i/o 2 cessaments o reduccions de l’activitat econòmica en cas de ser persones treballadores per compte pròpia o autònomes, que es trobessin donades d’alta a 14 de març de 2020 , i/o que estiguin en situació d’atur des del passat 14 de març de 2020, i als quals l’empresa, durant la suspensió o reducció de jornada no els abona cap concepte salarial compensatori.
  • Nucli de convivència que s’hagi vist afectat per 1 ERTO/ERO en cas de persones assalariades, i/o 1 cessament o reducció de l’activitat econòmica en cas de ser persones treballadores per compte pròpia o autònomes, que es trobessin donades d’alta a 14 de març de 2020 , i/o que estigui en situació d’atur des del passat 14 de març de 2020, i als quals l’empresa, durant la suspensió o reducció de jornada no els abona cap concepte salarial compensatori.
 
 
Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 de juliol, de manera presencial, a les dependències de Can Tuset (passatge Dalí, 8 planta - 1) de 9 a 14 hores; i en línia si es disposa de Certificat Digital o el Sistema Vàlid de la Generalitat. En un termini màxim de 20 dies, l’Ajuntament resoldrà i notificarà el resultat de les peticions.
Trobareu tots els detalls del tràmit en aquest enllaç.