Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L’Ajuntament commemora el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ amb una programació de curtmetratges en línia

La bandera irisada oneja a la façana de l'Ajuntament per commemorar la jornada


L’Ajuntament commemora el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ amb una programació de curtmetratges en línia

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès commemora el 28 de juny, Dia Internacional per a l’Alliberament Lesbià, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual i Queer (LGTBIQ+), amb una programació de curtmetratges en línia sota el nom “Lluites LGTBI”. Tanmateix, la bandera irisada, símbol del col·lectiu, oneja a la façana de l'Ajuntament per donar visibilitat a la jornada i expressar el rebuig a la discriminació de les persones per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

Els films "Lluites LGTBI", que es projecten en línia aquest cap de setmana, amb una inscripció prèvia que ja ha finalitzat, tenen un missatge sensibilitzador, amb l’objectiu de visibilitzar la situació del col·lectiu LGTBIQ+. 

“Gay Power” és una obra dirigida per Sharon Hayes i Kate Millet que recull una sèrie de reflexions en off que porten les vivències polítiques del moviment homosexual.
“Nobody is perfect”, de la directora Beatriz Pérez, explica de manera sincera els pensaments, vivències, pors i inseguretats de l’Àlex en el moment de prendre una decisió de vital importància, demostrant que trencar tabús comença pel coratge i l’acceptació d’un mateix.
Aquest passi de curtmetratges forma part de la Mostra Internacional de Dones, que té com a objectiu visibilitzar les creacions cinematogràfiques de les dones i que l’Ajuntament ofereix en línia a causa de la pandèmia de la Covid-19.