Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

El Casal Serra de Galliners organitza una programació d'estiu per a la gent gran

Ja s'ha obert el termini per inscriure's en les iniciatives, majoritàriament en línia i grupals


El Casal Serra de Galliners organitza una programació d'estiu per a la gent gran

El Casal Serra de Galliners organitza diverses propostes aquest mes de juliol. Després que l’equipament tanqués les seves portes el passat mes de març per la pandèmia de la Covid-19 i per protegir així la salut de les persones grans com a col·lectiu d’alt risc, ara posa en marxa diverses propostes adreçades a persones majors de 65 anys i/o pensionistes i prejubilats, majoritàriament en línia. Aquestes començaran el proper 6 de juliol.


Activitats grupals
Propostes com l’”Activa el teu cos” arriben per recuperar la mobilitat natural del cos, la concentració, la relaxació i, també, els vincles socials. Es tracta d’una activitat grupal basada en exercicis suaus i estiraments. La metodologia, que és molt dinàmica, es farà mitjançant videotrucada i comunicació en directe.
Una altra de les iniciatives que formen part de la programació és la d’”Un passeig saludable”. En grups de 5 ó 6 persones es farà un passeig pel poble, sempre seguint el protocol de mesures sanitàries establertes.
També en grup, però per videotrucada, es proposa l’activitat “Juguem!”, per realitzar jocs visuals de diferents resolucions i potenciar així les funcions cognitives i estimular la memòria.
Finalment, qui vulgui participar de jocs d’enginy podrà fer-ho en el marc de les sessions “Endevina que endevinaràs”. Una oportunitat per desenvolupar la creativitat i la lògica, resolent diferents propostes. L’activitat es desenvoluparà mitjançant la creació d’un grup de Whatsapp Business al mòbil.
 
Formacions
Les classes d’informàtica, en modalitat inicial i bàsica, s’impartiran a distància. Caldrà disposar d’un ordinador amb connexió a Internet, programari Windows 10 i amb possibilitat de connectar auriculars i micròfon. 
 
Inscripcions
Les persones interessades podran trucar al telèfon 617 37 2911 per tal de realitzar la inscripció. El termini ja està obert i s’allarga fins al 2 de juliol en horari de 9h a 14h.
Les places de les activitats s’ocuparan per ordre d’inscripció tot i que tindran prioritat les persones empadronades al municipi
 
El dia 3 de juliol es comunicarà la relació de les persones inscrites a les activitats i els grups que s’ han format. L'Ajuntament informarà oportunament pels canals habituals.