Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca reprèn la programació cultural presencial amb l’organització de dues activitats gratuïtes

Tindran lloc els dies 9 i 23 de juliol al pati de l’equipament


La Biblioteca reprèn la programació cultural presencial amb l’organització de dues activitats gratuïtes

La Biblioteca Municipal organitza dues activitats culturals durant el mes de juliol per reprendre la programació presencial. Tindran lloc els dies 9 i 23 de juliol al pati de l’equipament. En primer lloc, el dia 9, a partir de les 18.30 hores, Jaume Ibars presentarà el seu nou espectacle “El gegant vol ser mariner”, una proposta adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys en què tota la família gaudirà cantant i escoltant les cançons originals composades pel Pol Aumedes i el mateix Ibars. Ambdós artistes es convertiran en veritables mariners i ens descobriran les profunditats del mar. Inspirat en terres empordaneses, el conte de “El gegant vol ser mariner”, transcorre entre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, la plana de l’empordà i el fons marí.

En segon lloc, el dijous 23 de juliol, a partir de les 20 hores, Marta Tricuera i Josep Sobrevals interpretaran l’espectacle “Instants Previs”, espectacle de petit format, de poesia teatralitzada i en alguna ocasió musicalitzada. L'espectacle gira al voltant de la teoria dels instants previs, aquells moments abans que passi alguna cosa i aquest és el fil conductor de tota la peça. Poesies i textos d'autors tan coneguts com Salvat Papasseit, Estallés, Ovidi Montllor o Roc Casagran, entre d'altres, fan que el públic gaudeixi d'unes paraules boniques tot reflexionant sobre temes tan universals com l'amor, la vida, l'amistat o la mort. Un espectacle que pot interessar tan a joves com a adults.

Entrada als espectacles
L’entrada als espectacles s’efectuarà per l’exterior de l’equipament, per la porta que dóna directament al pati de la Biblioteca. S’hi podrà accedir 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle i es demana que el públic hi accedeixi amb antelació i que porti mascareta. L’aforament està limitat a 62 persones a les quals se’ls assignarà un seient per ordre d’arribada. Entre grups de convivència es mantindrà una distància de seguretat d’1,5 metres. La reserva d’entrades es pot realitzar a través de http://entrades.santquirzevalles.cat de forma gratuïta.

Servei de préstec amb cita prèvia
Des del passat dilluns 1 de juny la Biblioteca Municipal va obrir portes per oferir el servei de préstec amb cita prèvia els dilluns, dimecres i divendres al matí, de 9 a 13 hores, i els dimarts i els dijous a la tarda, de 17 a 21 hores. Podeu sol•licitar cita prèvia a l’enllaç que trobareu a www.santquirzevalles.cat/biblioteca. Es demana a les persones usuàries que visitin l’equipament que portin mascareta. La devolució de documents es realitza a través de la bústia de retorn, ubicada a l’entrada. Podeu retornar els documents prestats en qualsevol moment del dia de dilluns a divendres. Durant el cap de setmana la bústia roman tancada.

La voluntat del servei es reprendre l’horari habitual i la totalitat de serveis a partir del 15 de setembre, quan també es recuperarà la presencialitat en les activitats que organitza habitualment (clubs de lectura, hora del conte...) sempre i quan les condicions ho permetin i seguint estrictament les mesures d’higiene i seguretat.

Podeu contactar amb la Biblioteca durant l’horari del servei al telèfon 93.721.95.47 o escriure al correu biblioteca@santquirzevalles.cat.