Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sant Quirze se suma al Mulla’t 2020

El proper 12 de juliol la piscina municipal recolliirà fons amb la venda d'entrades per a la Fundació Esclerosi Múlitple


Sant Quirze se suma al Mulla’t 2020

La 27a edició del Mulla’t per l’esclerosi múltiple arriba enguany marcada per l’excepcionalitat de la Covid-19. Sant Quirze del Vallès s’hi suma el proper 12 de juliol celebrant aquest esdeveniment solidari des de la piscina municipal, amb el tradicional salt d’aigua ales 12 del migdia. Durant la jornada es farà donatiu de la recaptació del dia a l’equipament. 

Pel que fa a l’habitual venda de material, es podrà fer en línia al web de la Fundació: www.mullat.cat.
Aquest any l’edició arriba acompanyada d’una banda sonora ben especial: “La pitjor cançó de l’estiu”, del grup Gertrudis. Una música que sonoritza la campanya, il·lustrada per Mariona Tolosa Sisteré, amb elements frescos i estiuencs.
Els fons recaptats a tot Catalunya es destinaran a les diverses iniciatives que organitza la Fundació al llarg de l’any per aturar l’impacte de la malaltia.
 
Participa a les activitats del Mulla’t
Participa en els reptes que han creat piscines, associacions, empreses i particulars. Descubreix-les, participa i comparteix!
 
Aconsegueix un article del Mulla’t
Consulta el catàleg amb la tovallola del Mulla’t, les samarretes, la bossa, el necesser i, sobretot, l’ampolla! Articles frescos, solidaris i de qualitat per a tota la família i per lluir durant l’estiu amb disseny de la il·lustradora Mariona Tolosa Sisteré! Fes-ho aquí.
 
Segons les últimes dades un total de 9.000 persones tenen esclerosi múltiple a Catalunya. La prevalença actualitzada indica que hi ha 120 casos d’EM per cada 100.000 habitants. Segons les dades actualitzades, cada quatre persones amb EM, tres són dones i hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple a Catalunya.