Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament porta els atacs feixistes als Jutjats

Ahir es va prendre declaració sobre els fets ocorreguts el passat 11 de setembre de l'any passat


L’Ajuntament porta els atacs feixistes als Jutjats

La segona tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament, Laura Flos, va declarar ahir als Jutjats de Sabadell amb motiu dels fets ocorreguts el passat 11 de setembre de 2019 al municipi, en representació de la institució. 

 
Segons l’informe policial, l’11 de setembre de 2019 van desparèixer tant l’Estelada de la rotonda de l’Estació com una pancarta d’Independència ubicada també a l’Estació. La patrulla de la Policia Local va localitzar tres persones, que van reconèixer ser les responsables dels fets. Els agents van intervenir els estris fets servir i van aixecar acta, comprovant els danys causats. Aquestes persones van ser imputades per delictes de furts. 
 
Els fets ocorreguts l’any passat segueixen el mateix modus operandi que els del passat 8 de març d’enguany, Dia de la Dona treballadora, en què l’edifici consistorial de la plaça de la Vila va ser de nou víctima d’atacs. Uns individus van arrencar i tallar amb cúter la pancarta que presidia l’edifici, on s’hi podia llegir “Prou justícia patriarcal!”. L’Ajuntament també va interposar una denúncia contra aquest atac.
 
Segons l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, “Sant Quirze del Vallès segueix plenament compromesa amb la defensa del dret a la llibertat d’expressió i el dret a l’autodeterminació del poble català” i “per aquest motiu denunciarem qualsevol atac feixista contra qualsevol persona, institució o lluita col·lectiva”.