Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Finalitzen les obres de millora de la pista de Les Fonts

L’equipament compta amb un nou paviment adequat per a la pràctica esportiva


Finalitzen les obres de millora de la pista de Les Fonts

La pista poliesportiva del complex esportiu de Les Fonts compta amb un nou paviment. L’Ajuntament ha reparat les esquerdes existents, millorant així la pràctica esportiva.

La proposta ha optat per prioritzar la conservació de la solera existent sobre l’opció de enderrocar 120 m3 de formigó, donat que les esquerdes s’han generat fa temps, segurament per un assentament inicial de la solera. Amb aquesta opció s’ha reduït la producció d’un gran volum de residus, beneficiant així el medi ambient.
L’actuació ha consistit a reparar les zones malmeses, pintar tota la pista amb tres capes de poliuretà per posteriorment  fer els marcatges dels diferents esports sobre la superfície: patinatge artístic, bàsquet, futbol sala, i les sessions d’Educació Física de l’escola Pilarín Bayés.
Bàsicament la feina més important ha estat el tractament de les esquerdes provinents de la solera de formigó de base de la pista. Aquestes esquerdes s’han obert i tractat amb materials especials de segellat que garanteixen el bon comportament futur.
L’obra l’ha dut a terme l’empresa Pinturas y aplicaciones Hilario SL per un import de 24.613,02€ IVA inclòs.