Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

S'obre el termini per sol·licitar les prestacions d'atenció a les persones amb discapacitat

L'ajuda la gestiona la Generalitat i contribueix a les despeses per promoure l'autonomia personal i la integració social


S'obre el termini per sol·licitar les prestacions d'atenció a les persones amb discapacitat

Ja es poden presentar sol·licituds per a les prestacions d’atenció social a les persones amb discapacitat. Aquesta ajuda té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

La prestació, que gestiona la Generalitat, es dirigeix a les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits establerts, que podeu consultar en aquest enllaç.
Cal remarcar que el percentatge de l'import màxim de la prestació s'estableix en funció dels ingressos econòmics de la persona amb discapacitat, així com de les seves condicions socials.
La situació familiar o convivencial i els ingressos econòmics de la unitat familiar o de convivència només es tenen en compte en el supòsit que estiguin a càrrec de la persona beneficiària.
El termini per presentar la documentació va començar el passat divendres i finalitza el 10 de setembre.