Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca Municipal ofereix nous serveis amb cita prèvia

Les persones usuàries poden fer ús de la sala de lectura i del servei “Internet i +”


La Biblioteca Municipal ofereix nous serveis amb cita prèvia

La Biblioteca Municipal continua incrementant els serveis que ofereix a la ciutadania. Des d’aquesta setmana, a banda del servei de préstec de documents, les persones usuàries poden sol•licitar amb cita prèvia l’accés a la sala de lectura i estudi i/o reservar un ordinador de l’equipament amb accés a Internet (Internet i +). Aquests serveis es poden sol•licitar a l’enllaç que trobareu a www.santquirzevalles.cat/biblioteca. A més a més, ja es troba actiu el préstec interbibliotecari per tal de poder sol•licitar documents a altres biblioteques de la xarxa i recollir-los a l’equipament santquirzenc.

Bibliobosses temàtiques per gaudir de la lectura
Tanmateix, i donat que la sala infantil roman tancada, la Biblioteca Municipal ofereix a les persones usuàries unes bosses classificades per edats que contenen llibres, pel•lícules, revistes infantils i passatemps preparades per endur-se-les en préstec. Les novel·les juvenils i per a adults, així com els llibres de qualsevol temàtica, música i cinema, es poden sol•licitar mitjançant el mateix formulari per demanar cita prèvia.

Per a les persones que estiguin pensant on anar de vacances, també s’han elaborat unes bosses de turisme de proximitat. Tot i així, mitjançant el formulari podeu sol•licitar guies de viatge, rutes a peu o en bicicleta o relats de viatges. La Biblioteca ofereix també la possibilitat d’allargar el termini de retorn dels préstecs fins que torneu de les vostres vacances.