Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze acomiadarà el veïnat que ha perdut la vida durant la pandèmia de la Covid-19

L’acte també serà un homenatge a les persones que han estat a primera línia durant els mesos de confinament


Sant Quirze acomiadarà el veïnat que ha perdut la vida durant la pandèmia de la Covid-19
L’Ajuntament prepara els detalls d’un acte en record de les veïnes i veïns de Sant Quirze que han perdut la vida durant la pandèmia de la Covid-19. El comiat solemne tindrà lloc el 3 de setembre, a les 19.30 hores, al parc de les Morisques i estarà dedicat a la memòria de totes les persones del municipi que, malauradament, han mort en els darrers mesos en circumstàncies especialment dures. 
 
Tanmateix, l’acte vol retre homenatge a tots els serveis i a les persones que han estat a primera línia durant els mesos en què la pandèmia ha estat més virulenta, com ara el personal sanitari o el nombrós grup de persones voluntàries que durant el confinament ha donat suport en tasques logístiques i d’organització. 
 
Famílies convidades
Les famílies que hagin patit la trista pèrdua d’un familiar, resident a Sant Quirze del Vallès, a causa de la Covid-19, i que vulguin assistir a l’acte d’homenatge, el 3 de setembre, a les 19.30 hores, al parc de les Morisques, poden omplir un formulari  accedint a  www.santquirzevalles.cat/homenatge
 
La ciutadania en general també podrà assistir a l’acte amb la reserva prèvia d’entrades, que en breu es posaran a disposició a la plataforma habitual Entrapolis.