Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Ja és aquí el nou Informem!

La revista recull les accions organitzades per afrontar aquesta crisi i els propers esdeveniments


Ja és aquí el nou Informem!

El nou butlletí Informem ja està disponible en format digital i es començarà a distribuir pel municipi la setmana vinent. La revista, corresponent als mesos de juliol i agost, recull l’actualitat municipal, centrant-se en les accions que l’Ajuntament ha dut a terme durant aquesta crisi: accions de Benestar Social, atencions, promoció del comerç local, ajuts a l’habitatge, etc. Unes pàgines que també comparteixen edició amb les propostes d’una Festa Major quilòmetre 0, de proximitat, amb alguns actes controlats i sempre respectant les mesures de seguretat.

Un altre dels esdeveniments que desvetlla aquest Informem és el proper acte d’homenatge a les víctimes de la Covid-19, el 3 de setembre. En aquesta pàgina trobareu el detall d’aquesta trobada que ha de servir per acomiadar aquestes persones i donar suport als seus familiars i amics.

Finalment, i de forma molt esquemàtica, trobareu enllaços i adreces de temes ara més que mai interessants: ofertes d’ocupació, ajudes actives i subvencions, entre altres.
Esperem que us agradi, que us acompanyi aquestes properes setmanes, i que us serveixi per recordar la importància de mantenir la seguretat: distància, mans i mascareta. Ens retrobem al setembre!

Llegiu l'Informem en el document relacionat en aquesta notícia, en format pdf.
 

https://issuu.com/santquirzevalles/docs/00-informem-juliol2020