Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Diada estiuenca de Sant Jordi decora aparadors i algunes paradetes

Les floristeries han sortit al carrer i algunes llibreries exposen diverses propostes literàries per a l'ocasió


La Diada estiuenca de Sant Jordi decora aparadors i algunes paradetes

El municipi viu avui la Diada de Sant Jordi d’estiu després que el passat 23 d’abril la pandèmia obligués a suspendre l’activitat habitual. Avui, des de primera hora, es podien veure els aparadors decorats per a l’ocasió d’algunes llibres del poble. També les floristeries han posat paradetes fora, amb venda de roses, perquè la gent s’animi a comprar-ne i donar suport així al comerç local. L’afluència de públic és escassa, però s’espera un major increment a la tarda, sempre respectant les normatives de seguretat i higiene.
Recordem que la suspensió de la Diada es va fer per garantir la seguretat de la ciutadania i que ara, malgrat la situació és encara molt complexa, l’objectiu és fomentar la venda de llibres i roses i rememorar una tradició molt arrelada.
Teatre a la Biblioteca
La Biblioteca Municipal acull aquesta Diada estiuenca l’espectacle “Instants previs”, a partir de les 20 hores. Una obra de teatre interpretada per la sabadellenca Marta Tricuera i el santquirzenc Josep Sobrevals. Trobareu tots els detalls, en aquest enllaç.