Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obre la piscina municipal de Les Fonts

Cal demanar cita prèvia i mantenir les normes de seguretat i higiene establertes


Obre la piscina municipal de Les Fonts

Avui divendres obre la piscina municipal de Les Fonts. Després que s’hagi reparat una avaria que impedia l’obertura, la seva resolució ha possibilitat avui la posada en marxa de l’equipament. Aquesta, però, es fa amb les condicions d’higiene, seguretat i les limitacions d’aforament derivades de la pandèmia. Recordem que cal sol·licitar cita prèvia, trucant al 937841277. L’accés s’organitza per torns i és imprescindible l’ús de mascareta, que només es retirarà durant el bany. 

 
Pel que fa als vestidors, romandran tancats, amb la qual cosa cal arribar a la piscina amb el banyador posat.
El preu dels abonaments serà el mateix que l’any passat, reduint la part proporcional als possibles dies de bany, que es calculen en 50 sobre els 80 previstos. Així doncs, un abonament de temporada d’adults passarà dels 41,24 euros als 25,77 euros.
Respecte els cursets previstos, queden anul·lats, doncs l’obertura impossibilita que es puguin desenvolupar amb les jornades que requereixen.
 
L’horari de la piscina és de 10 o 10:30 hores, segons les dates, fins les 19:30 hores. Val a dir que de 14:30 a 15:30 hores s’interromprà l’ús de la piscina per netejar-la i desinfectar-la. 
La piscina romandrà oberta fins l’11 de setembre si bé, en funció del temps, s’allargarà fins el diumenge 13.