Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Els adolescents i joves estudiants de Sant Quirze podran rebre un ajut per estudiar el curs vinent

L'Ajuntament aprova un paquet d'ajuts per donar suport als estudiants d'estudis post-obligatoris


Els adolescents i joves estudiants de Sant Quirze podran rebre un ajut per estudiar el curs vinent

 Fins al proper 25 de setembre es poden sol·licitar els ajuts econòmics que l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès atorgarà al jovent emancipat o les famílies del poble que acreditin la matriculació del seu fill o filla en el curs vinent i compleixin els criteris establerts a les bases de la subvenció. Les persones beneficiàries podran rebre fins a 500 €.  L'atorgament d'aquests ajuts va adreçat a joves o adolescents, o les seves famílies, que hagin perdut la feina o estiguin afectats per un expedient de regulació d'ocupació total o parcial com a conseqüència de la pandèmia del covid19 i que cursin estudis més enllà de l'educació secundària obligatòria. 

Amb aquests ajuts, el Consistori santquirzenc torna a destinar recursos per donar suport a les persones que han patit més les conseqüències de la primera onada de la pandèmia de la COVID19. En aquest cas, es dóna suport als estudis post-obligatoris, promovent la igualtat d'oportunitats formatives.

Estudis post-obligatoris
Les subvencions es donaran a aquells joves i adolescents que facin estudis postobligatoris el curs 2020-21, com ara primer i segon de batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, ensenyaments professionals, esportius o artístics superiors, estudis d'idiomes en escoles oficials o graus universitaris. Els estudis pels que es demani l'ajut hauran d'estar homologats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya o pel consell interuniversitari.

L'Ajuntament de Sant Quirze ha disposat un total de 25.000 €, que es distribuiran entre totes les sol·licituds d'acord amb els criteris d'adjudicació. Per ampliar la informació sobre com demanar-los, podeu accedir al següent enllaç:Tràmit Ajuts Municipals per a estudis postobligatoris.