Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

L'Ajuntament organitza una formació a les entitats per introduir la perspectiva de gènere

Les inscripcions d'aquestes sessions en línia comencen avui i les places són limitades


L'Ajuntament organitza una formació a les entitats per introduir la perspectiva de gènere

Els serveis de Participació i Drets Civils i Gènere de l’Ajuntament organitzen una formació orientada a totes les entitats del municipi, amb l’objectiu d’introduir la perspectiva de gènere. La iniciativa s’emmarca en la programació del Dia 8 de març i es preveia desenvolupar-la presencialment, però la situació provocada per la Covid-19 ha fet impossible aquesta opció. Per tant, les sessions es faran en línia a través de Zoom.

 
La formació té com a objectiu reflexionar sobre els conceptes principals de la perspectiva de gènere i la mirada interseccional, partint de les experiències i inquietuds de les entitats participants per tal de compartir recursos tant teòrics com pràctics i poder aplicar-los en el dia a dia de l’entitat. El funcionament intern de les entitats així com les accions que organitzen no són neutres a les desigualtat de gènere, de manera que poden reproduir pràctiques discriminatòries de forma inconscient. Reservar un espai per pensar sobre com funcionem com a entitat és fonamental per a identificar-les i erradicar-les.
 
Les inscripcions comencen avui fins al proper 16 de setembre, mitjançant aquest enllaç, o bé enviant un correu electrònic a: participacio@santquirzevalles.cat. Les places són limitades, i cal tenir en compte que l’assistència a les formacions, tal i com estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en la definició dels barems de valoració, es té en compte a l’hora de puntuar els projectes. 
 
 
Durada: 6 hores
Dates: 22 i 29 de setembre i 1 d’octubre, de 19 a 21 hores.