Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Joan BonaNit presentarà a la Biblioteca el llibre “Història d’un crit”

L'acte tindrà lloc el dimarts 8 de de setembre i és gratuït però cal reservar prèviament les localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat


Joan BonaNit presentarà a la Biblioteca el llibre “Història d’un crit”

El proper dimarts 8 de setembre, el pati de la Biblioteca Municipal acollirà la presentació del llibre “Història d’un crit” de Joan BonaNit. L’acte, que començarà a les 19 hores, comptarà amb la presència de l’autor, Joan Porras, conegut com a Joan BonaNit. En el llibre, BonaNit explica que la deriva repressiva del poder espanyol contra el moviment independentista ha generat moltes formes imaginatives de resistència pacífica. També ha forjat alguns símbols nous, a vegades personificats en ciutadans anònims que responen com poden a la impotència de veure els seus líders empresonats o exiliats i tants companys de militància amenaçats. Un dels més importants és Joan BonaNit i la seva acció diària a la presó de Lledoners, que persisteix sense defalliment. En el llibre explica la seva història.

L'assistència a l'acte és gratuïta però cal reservar prèviament les localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat. Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat. L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys. Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte. Es recomana portar l'entrada al mòbil. L'entrada al recinte es realitzarà per la porta del pati de baix de la Biblioteca (parc de Can Feliu).

L'acte, que forma part del programa d'activitats en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, està organitzat per Sant Quirze per la Independència amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.