Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca amplia horaris i serveis

Entre les novetats, els grups familiars podran accedir a l’àrea infantil amb cita prèvia


La Biblioteca amplia horaris i serveis

A partir del proper dilluns 14 de setembre, coincidint amb l’inici del nou curs escolar, la Biblioteca Municipal amplia l’horari d’atenció a la ciutadania. L’equipament estarà obert de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, i dimarts i dijous, de 9.30 a 13.30 hores. L’accés als diferents serveis que ofereix la Biblioteca encara es realitza amb cita prèvia per garantir la seguretat a les persones usuàries que s’hi desplacin així com el compliment de les mesures per minimitzar el risc de contagi de Covid-19. A

Nous serveis
A partir del dia 14 de setembre, els grups familiars de convivència podran accedir amb cita prèvia a l’àrea infantil de la Biblioteca per tal que els nens i les nenes puguin triar i emportar-se llibres i pel•lícules a casa. La setmana vinent també s’iniciaran presencialment les sessions dels diferents clubs de lectura. Preferentment es realitzaran als exteriors de l’equipament i, en cas de pluja o fred, es desenvoluparan a la sala d’actes amb el compliment estricte de les mesures d’higiene i seguretat.

Els serveis que oferirà la Biblioteca són els següents:

• Servei de préstec amb cita prèvia.
• Accés a l'àrea infantil a grups familiars amb cita prèvia.
• Realització d'activitats de dinamització de la lectura amb reserva de plaça.
• Accés a ordinadors i sala de lectura amb cita prèvia.
• Devolució de documents a través de la bústia de retorn ubicada a l'entrada (durant el cap de setmana la bústia romandrà tancada)
• Informació bibliogràfica preferentment per via telefònica o telemàtica.

Podeu gestionar les cites prèvies per accedir als diferents serveis que ofereix la Biblioteca al següent enllaç: https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques-obertes/cita-previa-sant-quirze-del-valles-biblioteca

Activitats culturals
La Biblioteca, a banda de les sessions del club de lectura, acollirà una sèrie d’iniciatives culturals adreçades a tots els públics. Les persones que visitin l’equipament trobaran al vestíbul i a la sala d’actes l’exposició “Estic bé però no puc més”, en què la il•lustradora santquirzenca Laia Sauret ens presenta 23 quadres realitzats durant el confinament. El proper dimecres 16 de setembre, a les 20.30 hores, es reprèn la programació del cicle Pati de Contes amb “Visions del futur (Contes de Ray Bradbury)”, que anirà a càrrec d’Inés Macpherson. I el proper divendres 18 de setembre, Landry el rumbero ens presentarà el seu nou disc “Ets especial”. Aquest espectacle obrirà el cicle cultural d’espectacles familiars i concerts que portaran artistes del poble i la comarca com Gerard Aledo, Engruna Teatre, Ginestà, Jaume Ibars o Mabel Flores.  Podeu consultar la programació d’activitats a www.santquirzevalles.cat/agenda i reservar les vostres localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.

(Fotografia: imatge de l'espectacle Instants previs el passat 23 de juliol al pati de la Biblioteca)