Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Landry el rumbero inaugura el cicle (Re)Vivim la Cultura a SQV

Durant els mesos de setembre i octubre, Sant Quirze del Vallès durà a terme un cicle cultural amb propostes km. 0


Landry el rumbero inaugura el cicle (Re)Vivim la Cultura a SQV

Aquest divendres 18 de setembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc un espectacle familiar a càrrec de Landry el rumbero, qui ens presentarà el seu nou disc "Ets especial". L’artista santquirzenc  ens proposa conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions. El seu concert inclou jocs que conviden a participar el públic i es converteix en un espai d'intercanvi que repassa els trets característics d’aquest gènere musical. Landry ha publicat tres treballs discogràfics. El més nou, “Ets especial”, l'aposta més personal de l’artista, que en un format de banda de rumba catalana arriba a tot el públic familiar gràcies a un seguit de cançons amb un missatge propi que farà ballar a tots i totes per igual.

Inicialment, la realització d'aquest espectacle estava prevista al pati de la Biblioteca Municipal. Davant la previsió de pluja, l'esdeveniment tindrà lloc a la mateixa hora a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Per a qualsevol qüestió, escriviu un correu a cultura@santquirzevalles.cat o truqueu a la Biblioteca Municipal al 93.721.95.47 a partir de les 16 hores.

(Re)Vivim la Cultura a Sant Quirze
Durant els mesos de setembre i octubre, Sant Quirze del Vallès durà a terme un cicle amb una sèrie de propostes culturals adreçades a tots els públics sota el títol (Re)Vivim la Cultura a Sant Quirze. Les activitats programades estaven previstes del 4 al 7 de setembre, quan s’havia de celebrar la Festa Major al municipi. Per prudència, l’Ajuntament va decidir esplaiar-les en el temps reconvertint-les en un cicle cultural de petit format amb propostes km. 0 i suspendre la Festa Major com a format en un any marcat per la pandèmia sanitària. D’aquesta manera, l’Ajuntament garanteix la contractació dels i les professionals del sector que viuen a Sant Quirze i al Vallès en un any en què la crisi econòmica generada de la pandèmia ha colpejat durament un sector clau en la societat com és la cultura. Els espectacles tindran lloc, principalment, al pati de la Biblioteca Municipal, amb capacitat per 80 persones complint amb la distància interpersonal entre grups de convivència. També durant aquestes dates s’obriran novament les portes la Sala Josep Brossa de la Patronal per acollir les propostes teatrals.

Espectacles familiars
El cicle cultural comptarà amb propostes musicals, teatrals i familiars, com la que va tenir lloc com l’actuació de Landry el rumbero. Completaran les propostes familiars Jaume Ibars i els Trastos Band el divendres 9 d’octubre i “La nina del cap pelat” d’Engruna Teatre el divendres 16. Ambdues activitats tindran lloc a les 18 hores. Per altra banda, la Biblioteca Municipal reprendrà el cicle “Hora del Conte” a partir del divendres 2 d’octubre.

Concerts
La música en directe també tindrà el seu espai en aquest cicle cultural. El grup Ginestà, encapçalat  pels germans Júlia i el Pau Serrasolsas, oferirà un concert al pati de la Biblioteca el proper dijous 24 de setembre (entrades exhaurides). El dijous 22 d’octubre serà el torn del santquirzenc Gerard Aledo (entrades exhaurides), que ens presentarà la seva nova aventura en solitari després de liderar el grup Animal . Aquest 2020 ha publicat dos EPs, “Obrint els ulls“ i “De ti en adelante”, que es poden escoltar a les plataformes digitals.  Per últim, el divendres 30 d’octubre tindrà lloc l’actuació de la cantautora terrassenca Mabel Flores, coneguda per  la gran acollida del seu darrer àlbum “Entre mujeres”. Flores ens farà gaudir amb el seu nou directe més explosiu i elèctric.

Teatre
“Els fusells de la senyora Carrar”, de Bertolt Brecht, de la companyia alGalliner de Sabadell, sota la direcció d’Albert González, obrirà la programació teatral el dissabte 3 d’octubre a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 20 hores amb les entrades exhaurides. El muntatge, ambientat en la Guerra Civil espanyola,  compta amb música en directe a càrrec de Carles Belda i Anna Farriol, i amb cares conegudes del teatre català com Santi Ricart i Òscar Castellví. El diumenge 25 d’octubre, Onze al Teatre i l’Espai d’Arts Escèniques, amb el suport de l’Ajuntament, organitzen la primera representació de la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès. L’obra “Sense llençols”, de la companyia Entrellaçats obrirà aquesta nova proposta cultural a Sant Quirze. La jornada de presentació de la Mostra tindrà lloc aquest dissabte 19 de setembre, a partir de les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal.

Reserva de localitats
Per poder gaudir de les propostes del cicle cultural, serà imprescindible realitzar una reserva prèvia de localitats a través del web http://entrades.santquirzevalles.cat. Per accedir tant al pati de la Biblioteca com a la sala Josep Brossa de la Patronal, és imprescindible l’ús de la mascareta i seguir les indicacions del personal municipal. A l’entrada dels recintes hi haurà gel hidroalcohòlic i a l’interior es garantirà la distància interpersonal de seguretat entre grups de convivència. Per accedir als recintes, es recomana portar les entrades preferiblement al  mòbil.

Descarregueu-vos la programació del (Re)Vivim la Cultura a SQV. Torbareu la publicació adjunta a aquesta notícia.