Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

La programació cultural, protagonista de l'agenda dels propers dies


El cap de setmana a SQV

Les propostes culturals són les protagonistes d’aquest cap de setmana. La presentació de la I Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès i les iniciatives emmarcades en el Cicle (Re)vivim la Cultura centren la programació dels propers dies.

 
Avui, Landry el rumbero 
Avui divendres a les 18.30 hores, tindrà lloc un espectacle familiar a càrrec de Landry el rumbero, qui ens presentarà el seu nou disc "Ets especial". L’artista santquirzenc  ens proposa conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions. El seu concert inclou jocs que conviden a participar el públic i es converteix en un espai d'intercanvi que repassa els trets característics d’aquest gènere musical. Landry ha publicat tres treballs discogràfics. 
 
Inicialment, la realització d'aquest espectacle estava prevista al pati de la Biblioteca Municipal. Davant la previsió de pluja, l'esdeveniment tindrà lloc a la mateixa hora a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Per a qualsevol qüestió, escriviu un correu a cultura@santquirzevalles.cat o truqueu a la Biblioteca Municipal al 93.721.95.47 a partir de les 16 hores.
 
L’activitat s’emmarca en el Cicle (Re)Vivim la Cultura que durant els mesos de setembre i octubre durà al municipi diverses propostes culturals adreçades a tots els públics. Trobareu el detall en aquest enllaç.
 
 
I Mostra de Teatre Amateur
Onze al Teatre i l'Espai d'Arts Escèniques, amb el suport de l'Ajuntament, organitzen la primera Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès. Entre els mesos d'octubre de 2020 i abril de 2021, la ciutadania podrà gaudir d'una representació mensual de les millors obres de teatre amateur catalanes seleccionades per ambdues entitats santquirzenques. La jornada de presentació de la primera Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès tindrà lloc demà dissabte a les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal, on es donaran a conèixer les obres que es representaran al llarg dels propers mesos explicades per membres de les companyies participants. Podeu fer la reserva de localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Fora stocks
Els establiments associats a Sant Quirze Comerç surten al carrer avui i demà per donar a conèixer els seus productes. Promocions i activitats dinamitzadores acompanyen la iniciativa. Trobareu els detalls, aquí.
 
Recordeu que podeu consultar l’agenda municipal per informar-vos sobre les activitats que es desenvolupen al municipi.