Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí l’Informem de setembre!

La tornada a l’escola en aquesta situació d’excepcionalitat centra bona part de les pàgines del butlletí d’aquest mes


Ja és aquí l’Informem de setembre!

Els centres escolars estan fent un gran esforç per reprendre l’activitat escolar de manera segura. El nou butlletí de setembre recull les experiències i els propòsits de les direccions dels equipaments escolars, que aborden amb il·lusió i nova organització l’inici de curs. En aquesta línia, i per donar una visió més emocional de la tornada a la suposada nova normalitat, la psicòloga santquirzenca Sara Martín, ens explica eines útils per afrontar aquesta etapa.
En un altre ordre de temes, l’Informem explica iniciatives culturals noves, com el cicle (Re)vivim la cultura a Sant Quirze, o l’aposta per fer les activitats municipals esportives a l’aire lliure. També podeu consultar algunes actuacions finalitzades en equipaments com la pista annexa del complex esportiu, o l’obertura de l’aparcament gratuït al centre del poble. De fet, els comerciants valoren en aquestes pàgines els canvis en la mobilitat a la zona.
Finalment, el butlletí deixa espai per recollir l’actualitat local a les xarxes socials, la veu del poble i us anima a seguir la informació de servei mitjançant el Telegram Avisos SQV.
Trobareu la revista en format pdf relacionada en aquesta notícia.