Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El concert de Ginestà se suspèn per causes relacionades amb la Covid-19

Properament, l'Ajuntament anunciarà una nova data per a l'actuació


El concert de Ginestà se suspèn per causes relacionades amb la Covid-19

Avui dijous 24 de setembre s’havia de dur a terme el concert de Ginestà al pati de la Biblioteca. Per causes relacionades amb la Covid-19, el concert s’ha hagut de cancel•lar. L’Ajuntament lamenta les molèsties d’aquest fet i  properament anunciarà una nova data de celebració del concert.
L’actuació de Ginestà formava part del “(Re)Vivim la Cultura a SQV”, cicle cultural gratuït que aquest any es va programar com a alternativa a la  Festa Major, que va haver de ser suspesa per motius de seguretat. El concert tenia les entrades exhaurides i aquestes serviran per la nova data que s’anunciarà properament.

Ginestà són una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans amb una forta vinculació amb Sant Quirze en tenir bona part de la família entre el nostre veïnat que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, que porta per títol “Ginestà” i que va ser guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d'autor. Musicalment s'han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l'essència pop-folk de les seves cançons.