Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Restriccions en les trobades socials

L'Ajuntament continua reforçant la neteja i desinfecció dels espais públics


Restriccions en les trobades socials

Les trobades es limiten des de dissabte passat, 26 de setembre, a un màxim de sis persones tant en l'àmbit públic com el privat i a tot Catalunya. Fins ara les reunions podien ser de deu persones. La mesura s'adopta després que el Procicat, a petició del Departament de Salut, l'hagi autoritzat arran de la situació de l'epidèmia, amb un augment de nous casos, així com del risc molt alt de rebrot.

Consulteu les preguntes freqüents sobre la prohibició de fer reunions o trobades de més de 6 persones.

Al mateix temps, s'ha establert un protocol més estricte per a famílies. L'òrgan ha optat per no tancar els parcs infantils, però sí que es considera necessari reforçar les pautes per a les famílies per a fer-ne un ús correcte, i alhora els elements de control per part de les administracions públiques locals. Així, es demana que no s'accedeixi als parcs quan hi hagi molts infants, que s'extremi la higiene de mans, evitar berenar en l'espai de joc i es recomana que només un adult acompanyi els nens. També es recorda que l'ús de la mascareta a partir dels 6 anys inclosos i, sempre que sigui possible, entre els 3 i 5 anys.

L’Ajuntament continua mantenint el reforç de neteja de la via pública i molt especialment dels parcs infantils, organitzat ja des de l’inici de la pandèmia. Aquesta es duu a terme dilluns, dimecres i divendres. També es desinfecten aquestes zones. A més, es recorda la ciutadania la importància de netejar-se les mans després de fer servir les taules de pícnic de la zona del parc de les Morisques i altre mobiliari de les zones verdes, així com els bancs de la via pública.