Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze acomiadarà el veïnat víctima de la Covid-19 dissabte en un acte solemne

L’homenatge, que va ser ajornat a finals d'agost per les restriccions establertes, es podrà seguir en directe per Internet


Sant Quirze acomiadarà el veïnat víctima de la Covid-19 dissabte en un acte solemne

L’acte en record de les veïnes i veïns que han perdut la vida aquest 2020 en el context de pandèmia de la Covid-19 tindrà lloc el dissabte 3 d’octubre, a les 12 hores, al parc de les Morisques. L’homenatge estava inicialment previst el 3 de setembre però va haver de ser ajornat per les restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya per limitar la interacció social abans de l’inici del curs escolar.

L’acte estarà dedicat a la memòria de totes les persones del municipi que, malauradament, han mort en els darrers mesos en circumstàncies especialment dures. Tanmateix, es retrà un homenatge a tots els serveis i a les persones que han estat a primera línia durant els mesos en què la pandèmia ha estat més virulenta, com ara el personal sanitari o el nombrós grup de persones voluntàries que durant el confinament van donar suport en tasques logístiques i d’organització. 
 
A l'entrada del parc, a mà esquerra, es podrà veure l'arbre plantat en memòria de les víctimes d'aquesta pandèmia, acompanyat per una placa commemorativa (vegeu fotografia que acompanya aquest text).
 
Seguiment en directe
L’acte es podrà seguir en directe a: www.santquirzevalles.cat/homenatge. Recordem que les persones assistents han hagut de fer reserva prèviament mitjançant el web municipal. Ara, ja s’han esgotat les localitats i, per tant, l’Ajuntament ha previst que es pugui seguir en línia, còmodament i des de qualsevol dispositiu.
 
Tancament del parc
Recordem que la part inferior del parc de les Morisques romandrà tancada entre les 8 i les 15 hores a causa de la realització de l’acte. La ciutadania que vulgui gaudir del parc, podrà entrar a la part superior per les portes de l’av. Camí del Mas i del carrer Joan Olivé.