Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal s'omple per gaudir de "Els fusells de la senyora Carrar"

L'espectacle formava part del cicle (Re)Vivim la cultura a SQV


La Patronal s'omple per gaudir de "Els fusells de la senyora Carrar"

La Sala Josep Brossa de la Patronal es va omplir el passat dissabte al vespre per gaudir de la representació de l'obra "Els fusells de la senyora Carrar", de Bertolt Brecht. La companyia alGalliner de Sabadell, sota la direcció d’Albert González, va presentar un obra que ens situava a la Guerra Civil espanyola tot recordant un dels episodis més cruels del conflicte bèl•lic que va tenir lloc a Andalusia i on van morir milers d’innocents degut al bombardeig indiscriminat del bàndol franquista sobre la població civil.

El muntatge, que combinava moments dramàtics amb d'altres més distesos que arrencaven somriures, comptava amb una original posada en escena i amb música en directe a càrrec de Carles Belda i Anna Farriol, a banda de cares conegudes del teatre català com Santi Ricart i Òscar Castellví. A la Patronal, el públic va haver de seguir les noves mesures de seguretat adoptades a l'equipament tot respectant distàncies de seguretat, portant mascareta i entrant i sortint del recinte de forma esglaonada. 

L’obra de teatre formava part del cicle (Re)Vivim la Cultura a SQV. Podeu consultar la resta d’espectacles programats a www.santquirzevalles.cat/agenda i reservar les localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.