Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tornen les projeccions del Documental del Mes a la Biblioteca Municipal

La iniciativa té per objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre de públic possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques


 Tornen les projeccions del Documental del Mes a la Biblioteca Municipal

Avui dijous 8 d’octubre es reprenen les sessions del cicle “El Documental del Mes” a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal. La primera projecció, que es durà a terme a les 19 hores, és "Marwa. Petita i valenta" (fotografia), un documental que ens presenta la petita Marwa que, des del 2012 ella i la seva família viuen al camp de refugiats de Zaatari, a Jordània, des que van fugir de la guerra de Síria. El seu pas de la infantesa a l’adolescència la portarà a afrontar nous reptes per sobreviure en un entorn on, malgrat tot, la vida continua. Per a la sessió d’avui, les localitats estan esgotades.

Les properes projeccions previstes del cicle són les següents:

· 29 d’octubre. 19h. Honeyland. ENTRADES ESGOTADES
· 5 de novembre. 19h. Robots, les històries d'amor del futur (Hi, A.I.). Aconseguiu les entrades.
· 26 de novembre. 19h. Cachada. Aconseguiu les entrades.

El Documental del Mes és una iniciativa de DocsBarcelona, nascuda en el marc del projecte europeu CinemaNet Europa, l’any 2004, que té per objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre de públic possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques. Cada mes estrenen una pel•lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia.