Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El concert de Ginestà tindrà lloc el proper 15 d'octubre

La iniciativa s'havia de dur a terme el passat 24 de setembre però es va haver de suspendre per causes relacionades amb la Covid-19


El concert de Ginestà tindrà lloc el proper 15 d'octubre

El poper dijous 15 d'octubre, el pati de la Biblioteca acollirà el concert de la banda Ginestà a partir de les 20.30 hores després d'haver-se suspès el passat 24 de setembre per causes relacionades amb la Covid-19. Les entrades per aquest concert estan esgotades des de fa mesos. L’actuació de Ginestà forma part del “(Re)Vivim la Cultura a SQV”, cicle cultural gratuït que aquest any s'ha programat com a alternativa a la  Festa Major, que va haver de ser suspesa per motius de seguretat.

Ginestà són una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans amb una forta vinculació amb Sant Quirze en tenir bona part de la família entre el nostre veïnat que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català. A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, que porta per títol “Ginestà” i que va ser guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d'autor. Musicalment s'han endinsat de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani però mantenint l'essència pop-folk de les seves cançons.