Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Últim dia per inscriure's a les activitats esportives municipals

Les propostes seran gratuïtes i es realitzaran a l’aire lliure i en espais de gran capacitat


Últim dia per inscriure's a les activitats esportives municipals

L’Ajuntament ofereix enguany un programa d’activitats esportives municipals adaptat a la situació generada per la pandèmia. Les propostes seran gratuïtes i s’organitzaran en espais oberts i de grans dimensions on es pugui mantenir la distància de seguretat per evitar contagis. Així, les activitats es desenvoluparan al pavelló municipal, la piscina de Les Fonts, el frontó, la pista esportiva de Les Fonts i els exteriors del centre cívic de Can Feliu.

El curs començarà el 2 de novembre, sempre que la situació del moment ho permeti, i finalitzarà el 29 de juliol de 2021. L’oferta es divideix com sempre en dos programes: un orientat a majors de 15 anys, on s’organitzen classes de ioga, esquena sana, gim suau, pilates, Tai-Txi, cardio tono o body tono; i un altre per a majors de 60 anys amb propostes de gimnàstica de manteniment o camina ràpid/passeja.
El termini per presentar les sol·licituds finalitza avui, 22 d’octubre, i es pot gestionar clicant aquí.
Cada usuari podrà escollir una activitat (2 sessions setmanals). Es conformaran així els grups de convivència i no es permetrà fer canvis de grup durant el curs. 
Les llistes definitives es publicaran al web municipal el 30 d’octubre.