Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Nova projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones

Dijous es podrà veure "Arreta" en línia, de Maria Zara i Raquel Marqués


Nova projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès es suma de nou a la Mostra Internacional de Films de Dones i ofereix una nova projecció dijous, en el marc d’una programació estable de cinema dirigit per dones, amb periodicitat mensual. El seu objectiu és el de promoure el cinema dirigit per dones per tal de visibilitzar la cultura audiovisual femenina tot projectant pel·lícules d'arreu del món realitzades per dones.
Aquesta setena projecció tindrà lloc el 22 d’octubre, amb “Arreta”, de Maria Zafra i Raquel Marqués. A continuació, el 19 de novembre es projectarà a la Patronal “Empieza en ti”, de Marta Vergonyós. Es tracta de la història de quatre dones de diferents edats i perfils que s’han hagut d’enfrontar a la violència dels seus marits i marxar.
Us podeu inscriure fins demà, enviant un correu a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.
La següent projecció serà “Queer Genius”, de Chet Catherine Pancake. Es tracta d’un film documental íntim que retrata diferents artistes queer dels Estats Units. Serà el 17 de desembre i el visionat serà en línia. Les inscripcions s’hauran de fer del 4 al 16 de desembre enviant també un correu a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.

Conegudes (també) a casa:
També en l’àmbit cinematogràfic, arriba a Sant Quirze i per quart any consecutiu, el cicle Conegudes (també) a casa, de la mà de la projecció “Les perseides”, d’Albert Deixeus i Ànnia Gabarró. Serà el 5 de novembre a les 19 hores a la sala Josep Brossa de la Patronal.