Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ja és aquí el nou Informem!

El butlletí recull la situació de diferents sectors i col·lectius davant la pandèmia


Ja és aquí el nou Informem!

La nova edició digital del butlletí Informem ja es pot consultar. La setmana vinent es distribuirà a les cases en format paper. La revista inclou a les seves pàgines un recull de les iniciatives que duu a terme l’Ajuntament aquests dies per pal·liar en la mesura del possible els efectes de la crisi provocada per la pandèmia. Entre les més destacades, les ajudes als establiments que aquests dies han hagut de tancar les seves portes. 

La gent gran del municipi ens explica aquest mes com està vivint la pandèmia en primera persona. Casos de persones que s’han vist confinades a les residències; malaltes a casa o a l’hospital o marcades per la solitud. Altres, amb positivisme i energia, aconsellen, sobretot, continuar sent prudents.
En un altre ordre de temes, l’Informem també parla detalladament sobre la importància de la gestió forestal i, per extensió, de les franges de prevenció d’incendis. Així mateix, la revista fa un repàs a les activitats i propostes culturals del mes i de les properes setmanes, majoritàriament virtuals, així com als nous cicles, conferències, xerrades i formacions.
 
Podeu veure'l en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.