Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

L'espectacle "Sense llençols" arriba aquest diumenge a la Patronal

La representació forma part de la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès


L'espectacle "Sense llençols" arriba aquest diumenge a la Patronal

Aquest proper diumenge 25 d'octubre, a les 18.30 hores, la Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà la representació de "Sense llençols", un espectacle de relats eròtics que busca mostrar les diferents cares que qualsevol persona pot tenir. L'espectacle anirà a càrrec de la companyia de teatre Entrellaçats i forma part de la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès organitzada per Onze al Teatre i Espai d’Arts Escèniques, amb el suport de l’Ajuntament. Les entrades per a aquest espectacle estan exhaurides.

La propera representació de la Mostra està prevista per a diumenge 22 de novembre, a les 18.30 hores, sempre i quan la situació epidemiològica ho permeti. L’espectacle programat és “L’Adefesi” de la companyia de La Garriga Kòmix. L’obra està escrita per Rafael Alberti i ens situa en una família que acaba de perdre el patriarca i  la seva germana Gorgo assumeix el comandament de la llar tot disfressant-se amb les barbes i el bastó del mort i decideix tancar la resta de familiars dins de la casa: la jove neboda Altea, les velles Uva i Aulaga i la serventa Ánimas.. Les entrades es podran aconseguir properament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Mostra TASQ
La Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze (Mostra TASQ) neix de la col•laboració de dues entitats santquirzenques dedicades a la cultura i al teatre, Onze al Teatre i l’Espai d’Arts Escèniques, amb l’objectiu de portar a la Sala Josep Brossa de la Patronal una programació estable de teatre amateur de qualitat. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. La crida a participar en aquesta primera edició de la Mostra TASQ va tenir una excel•lent resposta. Més de 40 obres van optar a ser seleccionades i un equip avaluador va ser l’encarregat de visionar-les i valorar diferents aspectes per fer la tria més interessant per al públic santquirzenc. Les obres es presentaran a la Sala Josep Brossa de la Patronal d’acord amb les mesures de seguretat i d’higiene vigents, amb aforament limitat i complint estrictament amb la normativa sanitària sectorial aprovada per la Generalitat de Catalunya.

Calendari de representacions
• Diumenge 25 d’octubre. 18.30 h. Sense llençols (fotografia)
• Diumenge 22 de novembre. 18.30 h. L’adefesi
• Diumenge 24 de gener. 18.30 h. Mamaaa!!!
• Diumenge 21 de febrer. 18.30 h. Les arrels
• Diumenge 21 de març. 18.30 h. Angoixa
• Diumenge 18 d’abril. 18.30 h. La casa de Bernarda Alba