Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Avui comença el termini per inscriure's a les activitats municipals per a la gent gran

La programació que ha treballat l'Ajuntament es durà a terme quan les condicions sanitàries ho permetin


Avui comença el termini per inscriure's a les activitats municipals per a la gent gran

Avui comença el termini per inscriure’s a les activitats municipals per a la gent gran que l’Ajuntament ha treballat. Aquestes es duran a terme en el moment en què la situació ho permeti, donat que les restriccions generades per la pandèmia fan actualment impossible el seu desenvolupament. 

El programa contempla una àmplia oferta: activitats grupals com ara “Un passeig saludable” o “Sortim aquesta tarda?”; novetats relacionades amb la jardineria i la cura de l’entorn com “Els jardiners i jardineres del Casal”, i també altres apostes com “De tots colors”, per treballar l’estimulació cognitiva; “La ràdio del casal”; o “Música i joc”, per treballar l’estímul sensorial, la comunicació i la socialització, entre altres aspectes. També es realitzaran classes d’informàtica inicial i bàsica.
 
Les activitats compliran en tot moment les condicions i els requeriments marcats en les normatives aprovades pel Procicat i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Les persones participants hauran de complir obligatòriament 4 normes bàsiques: mantenir la distància física (1,5 m - 2 m), ús de mascareta, procedir a la higiene de mans de manera continuada i complir la limitació dels aforaments. 
Les activitats es desenvoluparan en diferents espais: sala Muriel Casals, sortides a l’aire lliure, en línia en el cas d’informàtica i pati del Casal.
 
Les persones interessades a participar en alguna de les activitats es podran inscriure trucant al telèfon 617372911 de 8 a 15 hores, o enviant un correu a: gentgran@santquirzevalles.cat.
El termini finalitza el proper 28 d’octubre. 
Les places de les activitats s’ocuparan per ordre d’inscripció tot i que tindran prioritat les persones empadronades al municipi. Es podrà sol·licitar més d’una activitat diferent, i en el supòsit de què l’activitat concreta tingui places limitades, la persona interessada només es podrà apuntar a dues.
Una vegada finalitzat el període d’inscripcions el dia 29 d’octubre, es publicarà al web municipal la relació de persones inscrites i admeses a cada una de les activitats.
 
Trobareu el detall del tràmit en aquest enllaç.