Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Alguns actes culturals i el canvi d'horari, centren l'agenda dels propers dies


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana arriba a Sant Quirze marcat per les restriccions de la pandèmia. Prudència i seguiment de les mesures de prevenció són les millors opcions d’una agenda que també inclou activitats que respecten aquestes normatives: Hora del conte, teatre i, atenció, canvi horari.


Hora del conte 
La sala d’actes de la Biblioteca acull aquesta tarda la sessió “Ara canto, ara ballo!”, a càrrec de “Més d’una cosa”. Es tracta d’un espectacle orientat a famílies amb infants a partir de 8 mesos i fins als 3 anys. Il·lusió, emoció i tot el que pot sortir d’una caixa... Trobareu més detalls en aquest enllaç.
 
Teatre: Sense llençols
“Sense llençols” és un espectacle de relats eròtics que busca mostrar les diferents cares que qualsevol persona pot tenir. Onze al Teatre i l’Espai d’Arts Escèniques porten diumenge a la sala Josep Brossa de la Patronal aquesta obra que forma part de la Mostra de Teatre Amateur. Les entrades ja s’han exhaurit. Més detalls, aquí.
 
Atenció al canvi horari! 
La matinada de dissabte a diumenge d'aquest darrer cap de setmana d'octubre, la nit del 24 al 25, els rellotges s'endarreriran una hora per adaptar-nos a l'horari d'hivern. Així, a les tres de la matinada tornaran a ser les dues.
 
Recordeu que podeu consultar l’activitat municipal a l’agenda del web.