Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

L'Ajuntament preveu accions per garantir la seguretat al cementiri municipal per Tots Sants

L’equipament acollirà la jornada amb més personal, senyalització, neteja i desinfecció de material i espais comuns


L'Ajuntament preveu accions per garantir la seguretat al cementiri municipal per Tots Sants

L’Ajuntament de Sant Quirze ha previst diverses mesures per tal de garantir la seguretat de les persones visitants a l’equipament en aquestes dates assenyalades. Durant la jornada de dissabte 31 l'horari serà de 9 a 19 hores; i diumenge dia 1 i ja fins al 31 de març, l'horari serà de 9 a 18 hores. Durant el cap de setmana de l’1 de novembre, hi haurà dos treballadors de la brigada municipal a l’equipament, un d’ells realitzant tasques de control d’aforament a l’entrada i garantint així que aquest no es superi. De fet, l’aforament màxim de l’equipament tenint en compte que es tracta d’un equipament a l’aire lliure és de 500 persones.
Els recorreguts estaran degudament senyalitzats i establerts amb tanques, per tal d’accedir als diferents grups de nínxols, de manera que les persones visitants no es trobin en sentits oposats i es puguin respectar les distàncies de seguretat.
Recordem que és d’ús obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.
Les zones comunes i els espais comuns, com els bancs, es netejaran i desinfectaran de manera periòdica. També es col·locaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a les nou escales dels diferents grups de nínxols perquè les persones usuàries puguin netejar-se les mans abans i després d’utilitzar-les, així com a diferents punts de tot el cementiri.
El lavabo romandrà obert al públic i es netejarà i desinfectarà amb freqüència. No es podrà menjar ni beure en tot el recinte. Finalment, cal remarcar que el personal buidarà amb freqüència les papereres.

Recordem que a partir de l’1 d’abril l’hora de tancament del cementiri, ubicat al carrer de Pallars s/n, a la rotonda que conflueix amb el carrer de Moianes, és fins les 19 hores.