Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Nova edició del Mes de la Solidaritat

L’Ajuntament prioritza les propostes en línia i les activitats familiars


Nova edició del Mes de la Solidaritat

L’Ajuntament prepara una nova programació del Mes de la Solidaritat, tenint en compte les restriccions establertes. Les activitats començaran el proper 3 de novembre i s’allargaran fins al 14 de desembre, prioritzant les propostes en línia.

En aquest sentit, es prepara una exposició amb el nom “L’Europa de les portes tancades” que es podrà veure durant tres setmanes del novembre a la Biblioteca. També s’està treballant en espectacles familiars i infantils, com Hores del conte o projeccions de pel·lícules sensibilitzadores en línia, com “Binti” , disponible del 19 al 22 de novembre, o “Miss Kiet’s Children”, disponible del 26 al 29 de novembre, en aquest enllaç.
 
La programació preveu una formació per a entitats amb el nom “La cooperació des del punt de vista de la contrapart local”, dirigida al teixit associatiu del poble que treballi a nivell internacional i a tothom que tingui interès en la temàtica. Es tracta de donar a conèixer com desenvolupen i coordinen la seva activitat les oenegés santquirzenques i les dels països destinataris d'ajudes. Ja us podeu inscriure en aquest enllaç.
 
La ràdio pren el seu protagonisme durant el mes, amb el programa “Som solidaris”, de la mà de les oenegés del municipi que segueixen treballant des de casa pe run món més just i solidari. Es podrà escoltar dimecres 18 de novembre a les 19 hores al 90.9 de la FM o a www.radiosantquirze.cat.
 
 
Més informació i detalls: cooperaciosolidaritat@santquirzevalles.cat.
 
Trobareu el programa en format pdf en el document relacionat.