Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Comença el termini per presentar candidatures al Premi Dona

El guardó vol reconèixer el valor de dones del municipi que hagin donat visibilitat a la situació del col·lectiu o hagin contribuït a millorar les relacions equitatives


Comença el termini per presentar candidatures al Premi Dona

Avui comença el termini per presentar les sol·licituds a la candidatura del Premi Dona Sant Quirze, que s’atorga en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. El guardó té com a objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones al municipi en tots el àmbits i avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.
Es lliurarà amb caràcter individual a una dona o entitat de dones residents o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de les dones o que hagi contribuït en la defensa de l'equitat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.

Altrament, i també en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones. Les distincions honorífiques, s’atorguen en reconeixement de la tasca realitzada per dones en els àmbits nacional i internacional

•    Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit de Catalunya per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.
 
•    Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit internacional per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.

Qui ho pot demanar?

La candidatura pot ser presentada per:
•    la Presidència,
•    mitjançant una proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal,
•    les entitats o institucions locals inscrites al Registre municipal d’Entitats, o
•    per instància subscrita, si més no, per 50 residents del municipi.

Com presentar les candidatures
Les sol·licituds es poden presentar fins al 25 de gener. Podeu demanar la vostra cita prèvia enviant un correu electrònic a l'adreça oac@santquirzevalles.cat , mitjançant el web http://citaprevia.santquirzevalles.cat o trucant al telèfon 937216800 (horari per sol·licitar cita prèvia de dilluns a divendres de 9 a 20h). També es poden presentar en línia.

 

Trobareu tots els detalls sobre el tràmit en aquest enllaç.