Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Biblioteca ofereix aquest divendres en lína una sessió de contes en anglès

La iniciativa es podrà seguir en directe a través del seu compte d’Instagram


La Biblioteca ofereix aquest divendres en lína una sessió de contes en anglès

La Biblioteca Municipal oferirà una nova sessió de contes en anglès (Story Time) aquest divendres 6 de novembre a partir de les 18 hores.  A causa de les noves restriccions, aquesta activitat no es podrà dur a terme de forma presencial. Es podrà seguir en directe i en línia a través del compte d'Instagram de la Biblioteca. La iniciativa anirà a càrrec de la Companyia Patawa i va adreçada a infants a partir de 4 anys. Es tracta d’una narració per treballar vocabulari bàsic i paraules relacionades amb el jardí i els vegetals en què un personatge, Miss Daisy, explicarà la història d’un home que va plantar una llavor i li va créixer un nap gegant. 
 

La propera sessió de contes prevista a la Biblioteca Municipal es durà a terme el proper 20 de novembre. Joan de Boer realitzarà el seu espectacle “Contes d’arreu del món”. Si les mesures per contenir la pandèmia ho permeten, es realitzarà a la sala d’actes de la Biblioteca. En cas contrari, la narració es durà a terme també en directe, a les 18 hores, a través del compte d’Instagram de l’equipament.
 
La Biblioteca Municipal, actualment, només pot oferir el servei de préstec i retorn de documents amb cita prèvia però ha mantingut la programació de les seves activitats de foment de la lectura. Els diferents clubs de lectura s’estan realitzant en línia a través de la plataforma Zoom mantenint el calendari previst. L’horari del servei és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, i dimarts i dijous, de 10 a 13.30 hores. Podeu gestionar la cita prèvia al següent enllaç, trucant al 93.721.95.47 en horari de servei o enviant un correu electrònic a biblioteca@santquirzevalles.cat.