Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Formació per a entitats: Marc legal i llei de transparència

Obert el termini d’inscripcions per aquestes sessions que tindran lloc al desembre


Formació per a entitats: Marc legal i llei de transparència

Totes les persones que formin part d’una entitat poden inscriure’s a la formació Marc legal i llei de transparència, que s’impartirà en format en línia els dies 3 i 10 de desembre de 18 a 19.30 h. Amb una durada total de 3 hores, aquest taller virtual a càrrec de Fundesplai, abordarà els aspectes principals que com a entitat hem de tenir en compte en matèria de transparència.
Els objectius se centren a conèixer les principals obligacions legals de les entitats, les funcions, rols i obligacions de la Junta Directiva, així com comprendre quines implicacions té la llei de transparència en una associació. En aquest sentit, es parlarà sobre les obligacions legals i documentals de les entitats (en la gestió interna, la gestió de personal remunerat, obligacions fiscals i econòmiques...), quines són les responsabilitats de les Juntes Directives i quines són les obligacions que es deriven de la llei de transparència i que ens afecten com a persona jurídica.

Per formalitzar la inscripció, cal omplir el formulari que trobareu fent clic aquí.

Aquesta activitat forma part del Banc de Recursos per a la participació ciutadana que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels ens locals.