Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze acollirà un taller d’autodefensa digital feminista

L’activitat forma part dels actes que es realitzen al voltant del 25 de novembre contra les violències masclistes


Sant Quirze acollirà un taller d’autodefensa digital feminista

Sant Quirze acollirà un taller d’autodefensa digital feminista els propers dies 26 i 27 de novembre. Es tracta d’unes sessions en línia que s’emmarquen en els actes amb motiu dels 25 de novembre contra les violències masclistes. L’objectiu de les sessions és donar a conèixer les formes de violència masclista i aprendre estratègies per contrarestar-les. També habitar internet de manera lliure i segura. 

Per accedir a l’activitat caldrà inscriure’s prèviament. Es podrà fer fins al 24 de novembre a les 22 hores en aquest enllaç.
 
Ciberviolències de gènere
Emmarcada en la programació del 25N es troba també la propera xerrada  “Ciberviolències de gènere: impacte als drets de les dones i estratègies de seguretat i apoderament digital”. Aquesta tindrà lloc el 17 de novembre, de 19.00 a 20.30, també en línia. La conferència, impartida per Laia Serra i Donestech, posarà sobre la taula qüestions com les tipologies de violències masclistes, les que recull el Codi Penal, els impactes que tenen a nivell individual i col·lectiu en les dones, la resposta del sistema judicial o l’actuació de les administracions, entre altres. 
Les inscripcions cal gestionar-les en aquest enllaç fins al 15 de novembre a les 22 hores.