Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Avui comença el termini per sol·licitar els ajuts al transport per a persones amb discapacitat

L’objectiu és facilitar l’accés d’aquest col·lectiu als centres laborals, ocupacionals o per a la gent gran


Avui comença el termini per sol·licitar els ajuts al transport per a persones amb discapacitat

Avui comença el termini per sol·licitar l’ajut per sufragar les despeses originades pel  servei de transport de les persones amb discapacitats i/o persones amb dependències, ja sigui en vehicle propi, col·lectiu o transport públic. L’objectiu és possibilitar el seu accés a centres i/o serveis laborals o ocupacionals; centres de dia o centres de dia per a gent gran, siguin públics o concertats.

Aquests ajuts econòmics es destinaran a compensar part de les despeses derivades del quilometratge, l’ús del transport col·lectiu o el públic, i el poden sol·licitar les persones empadronades al municipi que compleixin els requisits que estableixen les bases. 
Les sol·licituds es poden presentar fins al 10 de desembre. El termini per justificar les despeses, mitjançant rebuts de l’any 2020, és fins al 31 de gener de 2021.
Les tramitacions es poden fer presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia: oac@santquirzevalles.cat, o bé mitjançant el web de cita prèvia (http://citaprevia.santquirzevalles.cat). També podeu trucar al telèfon: 937216800.
En el cas de Les Fonts, es poden presentar a l’Oficina de del centre cívic de Torre Julià, al carrer de Josep Mitats, 10. L’horari per fer-ho és tots els dimecres de 15 a 20 hores i divendres de 8.30 h a 14 hores. Telèfon: 937840136
 
També es pot gestionar l’ajut en línia. Per fer-ho cal disposar d’un certificat digital o estar donat d’alta al servei Vàlid de la Generalitat de Catalunya.
Trobareu tots els detalls sobre el tràmit i les bases, en aquest enllaç.