Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest diumenge torna la programació teatral familiar a la Patronal

Rialles Sant Quirze organitza la representació de "En Patufet (i els seus pares)" de la companyia Teatre Nu


Aquest diumenge torna la programació teatral familiar a la Patronal

Rialles Sant Quirze inicia novament la progració de teatre familiar a la Sala Josep Brossa de la Patronal aquest proper diumenge 29 de novembre, a les 18 hores. La companyia Teatre Nu ens oferirà el seu espectacle "En Patufet (i els seus pares)". Aquesta adaptació de la popular rondalla catalana fa una picada d’ullet al món actual. En aquesta versió la companyia presenta uns pares novells i excessivament protectors amb el seu fill. És un text escrit en un vers picat i viu, amb tocs d’humor, i tendresa. Inspirat en la tradició catalana que ha fet néixer aquest personatge però amb una mirada actualitzada, moderna i global. "En Patufet (i els seus pares)" compta amb la música i les composicions originals d’en Pep López. Un espectacle que connecta amb humor la història tradicional amb les obsessions d’avui en dia.

 
Les entrades tenen un preu de 7€ i de 6€ per als Amics i amigues de Rialles. 1€ de cada entrada es destinarà a la Marató de TV3. Es poden aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
Prevenció de la Covid-19: 
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori.
- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
- Es recomana portar l'entrada al mòbil.