Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze inaugura aquesta tarda l’enllumenat nadalenc i reprèn la programació cultural

La inauguració de l'enllumenat anirà a càrrec de l’entitat Pastorets SQV i es podrà seguir en directe i en línia avui a la tarda a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament


Sant Quirze inaugura aquesta tarda l’enllumenat nadalenc i reprèn la programació cultural
A  partir d'avui divendres 27 de novembre i fins passat festes, els carrers del poble comptaran amb la tradicional il•luminació nadalenca. Aquesta data marcarà l’inici d’una de les èpoques més màgiques de l’any i ho farà, com és habitual, amb l'acte d'encesa de l'enllumenat nadalenc. Aquesta mateixa tarda de divendres, a les 18.30 hores, els personatges principals dels Pastorets SQV procediran a encendre els llums de l'arbre instal•lat a la plaça de la Vila. L'acte es retransmetrà en directe i en línia a través del compte d'Instagram de l'Ajuntament (@ajsantquirze)
 
Diversos actes ompliran l’agenda cultural durant aquestes dates
Entre finals de novembre i al llarg del mes de desembre, estan previstes diverses iniciatives com les representacions adreçades al públic familiar com “En Patufet (i els seus pares)” que organitza Rialles Sant Quirze aquest proper diumenge 29 de novembre a la Sala Josep Brossa de la Patronal o  “Hai, la pescadora de somnis”, que tindrà lloc el proper 12 de desembre, a les 12 hores, al pati de la Biblioteca.

El mateix dia 12 al vespre i a la Sala Josep Brossa de la Patronal es durà a terme el tradicional concert de Nadal de l’Ateneu del Món amb el grup Merry Fool Christmas i les seves “Nadales des de Broadway”. Properament, es posaran a la venda les entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat a un preu de 10€. La recaptació es destinarà a la Marató de TV3.

El dia 19 de desembre al migdia, el pati de la Biblioteca acollirà un concert del grup santquirzenc Blue Apples que celebra el seu 5è aniversari. Les entrades tenen un preu de 5€ i la recaptació també es destinarà a la Marató de TV3.

També està prevista la celebració del Cap d’any familiar a la plaça d’Anselm Clavé el 31 de desembre, a les 11.30 hores, i que anirà a càrrec de Pep Callau i Els Pepsicolen.

La reserva o compra de les entrades per a aquests espectacles les podeu aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat.  

Lliurament del Premi Mussol de Sant Quirze 2020
El diumenge 13 de desembre, la Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà el lliurament dels premis Mussol i Mussolada 2020. La directora de la Societat Coral Il•lustració Artística i la Bella Quirze Band, Lourdes Garcia rebrà el guardó de l’edició 2020 de mans de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, després que l’acte s’hagués de suspendre el passat mes d’abril a causa de la pandèmia. L’Escola Municipal d’Adults l’Olivera, per la seva banda, rebrà el Premi Mussolada. L’acte es retransmetrà en línia i en directe a través de  www.santquirzevalles.cat/directe.

El cinema familiar arriba a la Biblioteca
Els propers dies 21, 22 i 23 de desembre, la sala d'actes de la Biblioteca acollirà el Cicle de Cinema Familiar en Català que havia de tenir lloc durant el novembre. Les sessions seran gratuïtes i començaran a les 18 hores. Es projectaran respectivament les pel•lícules "Fritzi. Un conte revolucionari", "Les vides de Marona" i "Laban i Labolina". Les entrades es poden reservar a http://entrades.santquirzevalles.cat, on trobareu també l’argument de les pel•lícules. La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
Els Pastorets
L’entitat Pastorets SQV i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès estan ultimant els detalls per dur a terme la quarta edició dels Pastorets Infantils  al poble. La data d’estrena està prevista per dissabte 19 de desembre a la Sala Josep Brossa de la Patronal i també tindran lloc representacions els dies 19, 20 i 27 de desembre i 10 de gener de 2021 si les condicions sanitàries ho permeten. Les localitats es posaran a la venda a http://entrades.santquirzevalles.cat a un preu de 2€ i la recaptació es destinarà a la Marató de TV3. La darrera representació prevista es destinarà exclusivament a públic major de 65 anys i es retransmetrà en directe i en línia a través de www.santquirzevalles.cat/directe
 

Campament reial
Abans de rebre a Ses Majestats Els Reis d'Orient, l’Ambaixadora Reial instal·larà el seu campament a la  Biblioteca Municipal i obrirà portes els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10.30 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores. Amb l’ampliació d’horari del campament s’espera poder rebre així a més famílies. Per poder lliurar les cartes a l’Ambaixadora i poder participar al bosc dels desitjos caldrà demanar cita prèvia a http://citaprevia.santquirzevalles.cat a partir del proper 1 de desembre

El 5 de gener està prevista l'arribada de Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. Properament, informarem dels detalls sobre com es durà a terme la visita de Ses Majestats a Sant Quirze del Vallès en aquest mateix web.  

Prevenció davant la Covid-19

Les activitats es duran a terme seguint la normativa vigent de seguretat i salut i seguint els plans sectorials del PROCICAT que contemplen un aforament reduït, entrada esglaonada de públic, grups de convivència asseguts per separat i l’obligatorietat de portar mascareta a l’interior de l’equipament o recinte. Els esdeveniments es podran realitzar si la situació epidemiològica ho permet. L'agenda actualitzada d'actes i activitats la trobareu a www.santquirzevalles.cat/agenda.

Consulteu la programació prevista per a aquestes dates al Programa de Nadal de SQV 2020 adjunt a aquesta notícia.